Verhuur

Gewoon goed voor elkaar

Alles voor een geweldig feest!

Vos Licht en Geluid gaat altijd voor een maximaal resultaat. Wij hebben de beschikking over een groot aanbod professioneel apparatuur voor een kraakhelder geluid of een spetterende lichtshow. We verhuren betrouwbare truss-systemen en helpen je bij de stroomvoorziening van jouw event.

Licht

Van kleine feestzaal tot grootschalig outdoor event; wij installeren lampen passend bij de juiste sfeer. Bij grotere feesten zijn we zelf aanwezig om de lichten te bedienen.

Geluid

Goed geluid is cruciaal voor de beleving van elk feestje. Klein of groot, wij verhuren geluidsinstallaties voor elke gelegenheid.

Multimedia

Heb je een scherm of beamer nodig voor je karaokefeest of zakelijke presentatie? Wij leveren, installeren en zorgen voor de techniek zodat je er geen omkijken naar hebt en gelijk kunt beginnen!

Truss

De mogelijkheden van onze truss constructies zijn oneindig. We verhuren truss delen waarmee we elke constructie voor je kunnen maken.

Stroom

Voor elk event geldt: zonder stroom geen feest. Wij verzorgen de stroom op jouw event zodat iedereen zorgeloos feest kan vieren.

Spectaculaire stralen

Wil je graag impact maken met jouw event? Huur dan onze Skyrose lichtstraal! Deze lichtbundel schijnt maar liefst 7 kilometer ver de lucht in zodat jouw feest in de wijde omgeving te zien is.

Laser show

Spectaculaire lasershow

Vos Licht en Geluid kan ook een spectaculaire lasershow verzorgen. Kies voor een combinatie met verlichting gedurende de avond of boek een aparte lasershow. We zijn zelf aanwezig om de lasershow te bedienen.

Neem contact met ons op!

Wat kunnen we voor jou betekenen?